Informatie reserveringen in relatie tot het Coronavirus (COVID-19)

Dierbare gasten,

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de lieve mails die wij gekregen hebben met daarin de vraag hoe het met ons gaat. Het gaat goed met ons en wij hebben “de luxe” dat we op het kampeerterrein al onze werkzaamheden gewoon door kunnen laten gaan. Ondanks dat het virus voortdurend door onze gedachten speelt voelen we ons rijk dat wij deze bewegingsvrijheid hebben. Veel Italiaanse families zijn beperkt tot hun appartement met balkon.

Maar de afgelopen weken hebben wij ons afgevraagd hoe het komend seizoen zal gaan met de camping en onze gasten. Wij hebben besloten om onze voorwaarden voor wat betreft reserveringen en annuleringen een andere invulling te geven.

Iedereen die al een reservering heeft staan mag deze “gewoon” laten staan. Mocht het zo zijn dat er niet afgereisd kan worden naar Italië in de gereserveerde periode, dan zullen wij de aanbetalingen/betalingen retourneren.

Tevens bieden we toekomstige gasten de kans om nu een reservering te maken, dit zonder aanbetaling. Op deze manier garanderen wij een plaats. Wanneer Italië weer “open” gaat kan dan alsnog de reservering definitief gemaakt worden.

Onze camping gaat open op 10 mei, van harte hopen wij dat de situatie zo is dat er dan ook in mei afgereisd kan worden naar Italië. De boekingen in de maanden mei en juni laten wij dan ook “gewoon” staan. Mocht het nu zo zijn dat er niet naar Italië afgereisd kan worden om de reden dat “Europa” nog op slot zit dan is het mogelijk om deze reservering om te boeken naar een latere periode in het seizoen. Tevens geven wij iedereen de mogelijkheid om een optie te nemen voor onze accommodaties vanaf 19 september.  Het zijn bijzondere tijden en wij willen er alles aan doen om onze gasten een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen. 

Wij hopen van harte dat het Coronavirus (Covid-19) snel beheersbaar wordt. Wij wensen iedereen heel veel wijsheid en inzet om ook in Nederland om te gaan met het virus en hopen iedereen in goede gezondheid te mogen gaan zien in Perticara deze zomer. 

Zijn er vragen, stuur dan een mail naar info@campingperticara.com.

Lieve groet uit het prachtige Perticara,
Jurrien en Daphne, Bert en Nel