Prijzen en reserveren

Reserveren accommodaties

Voor de verhuuraccommodaties is reserveren tijdens het hele seizoen gewenst. Reserveren kan  door het formulier in te vullen of per mail. Maar per telefoon is uiteraard ook mogelijk.

Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van de gegevens sturen wij je een voorlopige reservering met daarbij het verzoek om binnen twee weken een aanbetaling te doen van 50% van de huurkosten. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, is de reservering definitief en sturen wij een bevestiging van de ontvangst van de aanbetaling. Het resterende bedrag van de reservering dient zes weken voor de aankomstdatum betaald te worden.

Annuleren

Bij annulering tot 42 dagen (6 weken) voor de dag van aankomst bent je 50% van de reissom verschuldigd (uw aanbetaling). Bij een annulering na die datum bent je de gehele reissom verschuldigd.

Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.

De minimum huurperiode is 5 dagen en er is geen vaste aankomst- of vertrekdag. Dus je kan iedere dag van de week aankomen en vertrekken.

De accommodaties zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16.00 uur en op de dag van vertrek tot 10.00 uur.

Linnengoed

Indien gewenst verhuren wij bedlinnen voor € 20 per persoon. Wij vragen je bij de reservering alvast aan te geven of je hier gebruik van wil maken. Wel dien je zelf voor handdoeken en keukenlinnen te zorgen. Gas, stroom en water zijn inbegrepen in de huurprijs.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.