Dit is het……dit was het!

Vandaag 20 september 2020 is Camping Perticara opgehouden met het verhuren van kampeerplaatsen. Wij, Bert en Nel gaan genieten van ons pensioen. Het waren 22 prachtige jaren en echt niet altijd rozengeur en maneschijn, maar desondanks hebben we genoten van deze fantastische tijd!

Toen wij deze plek vonden was het Bert die de legendarische woorden sprak: ‘Dit is het!’ En nu zeggen we ‘Dit was het’! Ondanks de corona hebben we een heel mooi laatste seizoen gehad met veel vertrouwde gezichten. Het deed ons goed hoeveel mensen zich uitgesproken hebben over ons besluit. Iedereen gunt ons de rust waar we naar uitkijken en begrijpen heel goed waarom wij niet weg willen uit Perticara.Het feit dat er niet meer gekampeerd kan worden, wordt door velen nu al als een gemis gevoeld. Maar wat blijft zijn de mooie herinneringen.

En nu……plannen genoeg! In het najaar wordt er begonnen met een renovatie van het zwembad. Kleiner en energiezuinig. Dit omdat wij onze accommodaties nog wel gaan verhuren. De appartementen, mobilhomes en het chalet kunnen gereserveerd worden en op deze manier kan er toch nog vakantie gevierd worden in Perticara.

Wij willen al onze kampeerders nogmaals hartelijk danken voor het feit dat er ooit gekozen is om vakantie te vieren op Camping Perticara. Dank jullie wel voor alle lieve woorden, complimenten, adviezen en oprechte belangstelling.
Iedereen wensen wij veel gezondheid en geluk en wie weet een weerzien in Perticara .

Dankbare en hartelijke groet van Bert en Nel.